ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Τερεζόπουλος ανακοινώθηκε στον Εθνικό

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Τερεζόπουλος ανακοινώθηκε στον Εθνικό

Παρελθόν αποτελεί πλέον από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Εθνικό Πειραιώς, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Ο 53χρονος πλέον προπονητής της ομάδας μας (28.05.1966) είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα απο τις υποδομές του Πανιωνίου όπου εργάσθηκε ένα διάστημα και σαν προπονητής της ανδρικής ομάδας (12 αγώνες για το πρωτάθλημα της super league και 2 αγώνες κυπέλλου), στις υποδομές του Ολυμπιακού, σαν τεχνικός διευθυντής στις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννενα και στην ομάδα της Ρόδου, έχει εργασθεί επίσης σαν βοηθός αλλά και πρώτος προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης.

Άμεσος συνεργάτης του κ.Τερεζόπουλου θα είναι ο κ.Γιώργος Γκοβερίνος».

Παράλληλα, ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη συνεργασία που είχε αυτά τα χρόνια:

«Ένας κύκλος έκλεισε και με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω, την οικογένεια Χριστοβασίλη, όλους όσους συνεργάστηκα, προπονητές, ποδοσφαιστές και μη, στα Ιωάννινα και στη Γλυφάδα.

Ένας κύκλος ανοίγει και ευχαριστώ από καρδιάς, την διοίκηση του ιστορικού Εθνικού, για την τιμή που μου έκανε, να αναλάβω τις τύχες του.

Ξεκινάμε με όραμα και σκληρή δουλειά».