«Περήφανοι γιατί αναδεικνύουμε τα παιδιά της Τρίπολης»

«Περήφανοι γιατί αναδεικνύουμε τα παιδιά της Τρίπολης»

Την περασμένη αγωνιστική στο Νότιο όμιλο της Superleague K15 ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, εκτός έδρας. Οι Αρκάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έτσι έφυγαν από την Αθήνα με τους τρεις βαθμούς στις… αποσκευές τους.

Όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας από την Τρίπολη, Γρηγόρης Παναγιώταρος, σε δήλωσή του στο newsacademies.gr, σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η εμφάνιση και η δουλειά που γίνεται, ενώ παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι οι Παίδες αποτελούνται από παιδιά της πόλης της ομάδας:

«Σίγουρα το ότι πήραμε τη νίκη είναι κάτι που μας ικανοποιεί και μας ευχαριστεί. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η δουλειά που κάουμε όλη την χρονιά και το γεγονός ότι η πρόοδος μας φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς, να μπορούμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο γήπεδο και θεωρούμε πως από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα έχουμε βελτιωθεί αρκετά.

Μόνο με δουλειά μπορείς να το πετύχεις αυτό και μπορώ να πω ότι εμείς δουλεύουμε συνεχώς.

Αυτό όμως που μας ικανοποιεί αρκετά είναι το γεγονός ότι το τμήμα των Κ15 μετά από χρόνια αποτελείται περισσότερο από παιδιά της Τρίπολης. Ο κορμός της ομάδας είναι από παιδιά που κατάγονται από την Τρίπολη και είμαστε περήφανοι για αυτό γιατί το καταφέραμε μετά από αρκετά χρόνια.

Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια, ενώ εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά για να συνεχίσουν να πηγαίνουν μπροστά».