«Περήφανοι για την πορεία τους»

«Περήφανοι για την πορεία τους»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του τμήματος κάτω των 17 ετών. Στην πόλη μάλιστα που ο ίδιος έχει δύο στα δύο στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων, καθώς το είχε σηκώσει και το 2012 με τον Άρη:

Για την πορεία και το ταλέντο της ομάδας: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τα παιδιά και τους άξιζε αυτό το πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με τον κ. Μαυρογενίδη τη χρονιά, είχαμε αλλαγές στη συνέχεια, και σίγουρα όλα αυτά επηρέασαν τα παιδιά. Έδειξαν όμως ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού. Τα παιδιά άξιζαν 100% αυτό το πρωτάθλημα. Αυτή η φουρνιά έχω πει ξανά ότι είναι πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να την προσέξουμε για να κάνουμε καλύτερες τις ομάδες, φυσικά τον Ολυμπιακό, αλλά και την εθνική Ελλάδος. Έχει πολύ ταλέντο αυτή η φουρνιά».

Για την συμβολή της διοίκησης: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα για να δουλέψουμε αυτά τα παιδιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μαρινάκη και φυσικά τον κ. Παύλου που είναι κάθε ημέρα μαζί μας αλλά και ένα μεγάλο επιτελείο που υπάρχει και δουλεία σκληρά στην Ακαδημία. Να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που δουλεύουν στο Ρέντη για αυτά που δίνουν στα παιδιά αυτά τόσα χρόνια».

Για την προώθηση στην α’ ομάδα: «Στόχος είναι μετά από τον Μανθάτη, τον Ρέτσο, τον Ανδρούτσο, τον Νικολάου να βγάλουμε νέα παιδιά για την πρώτη ομάδα. Στόχος είναι αυτά τα παιδιά της Κ-17 να φτάσουν εκεί. Όλοι στο Ρέντη έχουμε δουλέψει με τα παιδιά που παίζουν στην α’ ομάδα και είμαστε περήφανοι για την πορεία τους. Θέλουμε να δοθεί συνέχεια».

Για την γουρλίδικη Τρίπολη και την ρεβάνς: «Η Τρίπολη είναι η πόλη μου. Δεν έχω χάσει ποτέ σε παιχνίδι Ακαδημιών ούτε με τον Άρη ούτε με τον Ολυμπιακό. Είμαι τυχερός που έχω κατακτήσει δυο Πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό. Το 2015 το είχαμε χάσει στην Κρήτη αλλά τα παιδιά δούλεψαν σκληρά δυο χρόνια και πήραν το αίμα τους πίσω από εκείνη την ήττα στον τελικό του Κ-15. Πρέπει όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο. Δεν πρέπει να μας προσφέρει το ποδόσφαιρο αλλά να του προσφέρουμε και εμείς».

Η αφιέρωση στην γυναίκα του: «Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην γυναίκα μου που είναι μακριά και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου να είμαι προπονητής στις Ακαδημίες. Σίγουρα και στη διοίκηση που μας στηρίζει και σ’ όλους τους προπονητές και το επιτελείο στο Ρέντη».