“Περήφανος για τον τρόπο δουλειάς μας”

“Περήφανος για τον τρόπο δουλειάς μας”

Ο προπονητής του τμήματος κάτω των 17 ετών της Κέρκυρας, Βαγγέλης Καρπατσέλης, μίλησε στο newsacademies.gr μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, στην οποία παρά την ήττα διέκρινε αρκετά καλά στοιχεία. Το σημαντικότερο απ’ όλα ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν να έχουν συνέλθει από τη βαριά ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ξάνθη με 8-0 και είχαν αντίδραση μετά απ’ αυτό το δύσκολο και αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο κόουτς των «Φαιάκων» σχολίασε αρχικά μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ: «Κρατάω την αντίδραση της ομάδας γιατί πραγματικά δεν είχαμε καμία σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Είχαμε καλύτερη εικόνα και μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών και θέλω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Παράλληλα ο προπονητής των ακαδημιών της Κέρκυρας, Βαγγέλης Καρπατσέλης, αναφέρθηκε και στην προώθηση του τερματοφύλακα των Κ17 στους Νέους της ομάδας και ο λόγος για τον Παγκράτη, τονίζοντας: «Θέλω να αναφέρω την προώθηση του τερματοφύλακα μας στους Κ20, του Παγκράτη.

Είναι ένα παιδί το οποίο έχει δουλέψει και για αυτό προχωράει και εδώ και μερικές αγωνιστικές παίζει με τους Νέους της Κέρκυρας.

Είμαι περήφανος για τον τρόπο δουλειάς μας στην Κέρκυρα, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Πέρα από το να δημιουργούμε καλές ομάδες, αυτό που θέλουμε είναι προωθούμε και παιδιά στους Νέους τα οποία θα μπορούν να ανταποκρίνονται και παράλληλα να προχωράνε στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα».