«Πλήρωσε» τα δοκάρια, πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις!

«Πλήρωσε» τα δοκάρια, πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις!

Ανάμικτα συναισθήματα στον αγώνα Πανιώνιος-ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League K19, με τους Κρητικούς να παίρνουν τον βαθμό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το τελικό 1-1!

Ο Πανιώνιος σε όλο το ματς είχε το πάνω χέρι αλλά η ατυχία του… χτύπησε την πόρτα με τα τρία δοκάρια που είχε στην αναμέτρηση! Συγκεκριμένα, στο 44′ ο Δαυίδης είχε το πρώτο δοκάρι, ενώ στο 67′ είχε ο Παρ. Νομικός και στο 73′ ο Γρίβας, οι οποίοι είδαν την μπάλα να σταματάει στα δοκάρια της εστίας των Κρητικών!

Το 1-0 όμως ήρθε για τους γηπεδούχους, όταν ο Δαυίδης άνοιξε το σκορ στο 80′ με πλασέ μετά από πάσα του Δουγένη και ενώ φαινόταν πως ο Πανιώνιος θα έπαιρνε τη νίκη, ο ΟΦΗ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας του Πανιωνίου και στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αζίζι!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Τριάντης, Παρ. Νομικός, Βαλιουτής, Αγγελής, Φίλων, Γρίβας, Ζώτος (70′ Παν. Νομικός), Δαυίδης (82′ Οικονόμου), Σουσώνης, Ρέτσος (60′ Δουγένης).

ΟΦΗ (Μανώλης Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Περδίκης, Ξενοκτιστάκης, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Ψαρράς (75′ Βρεττός), Κουράκης (65′ Σταυρακάκης), Μαρινάκης (80′ Παπιομήτογλου), Αζίζι.