Πλησίασε τον Ολυμπιακό ο Αστέρας Τρίπολης

Τη νίκη με 3-1 εντός έδρας απέναντι στον Λεβαδειακό, πήρε ο Αστέρας Τρίπολης για τη Superleague K17 και έτσι πλησίασε στους δύο βαθμούς τον Ολυμπιακό! Με τους Αρκάδες να προηγούνται στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γλέζο.

Στο 65′ έγινε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι από τον Μαρίνο, ενώ το 3-0 σημειώθηκε με αυτογκόλ στο 70′. Ο Λεβαδειακός μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 85′ με σκόρερ τον Μανέτα.

Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία, τόσο για το πέναλτι που δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όσο όμως και για δύο περιπτώσεις που πίστευαν ότι έπρεπε να είχαν πάρει υπέρ τους πέναλτι στον αγώνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Ατζουλάς, Ζορμπάς, Ντίνε, Μπλάτσος, Γλέζος, Τζήμας, Κανελλόπουλος, Κωτσόπουλος, ενώ μπήκαν και οι Μαρίνος, Κάρδαρης, Βασιλικόπουλος, Τσέκος, Μαχαίρας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Λιόντος): Καρακίτσος, Μανέτας, Τσίμπος, Σόφης, Αργυρίου, Βήχος, Κουκοβίνος, Δήμου, Ιωαννίδης, Ταχούμης, Ματσότας, ενώ μπήκαν και οι Γιαννακόπουλος, Δράκος, Μαντίσκος, Πουλαδάκης, Μεντί.