Προπόνηση με την πρώτη ομάδα για τον 17χρονο Αντζουλά του Αστέρα!

Προπόνηση με την πρώτη ομάδα για τον 17χρονο Αντζουλά του Αστέρα!

Την πρόκριση στην τελική φάση της Superleague K17, κυνηγάει ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα των Εφήβων αλλά δεν είναι αυτοσκοπός ο στόχος αυτός! Οι Αρκάδες έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στο επόμενο βήμα και αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία τους στην πρώτη ομάδα.

Το τμήμα κάτω των 17 ετών του Αστέρα φέτος έχει πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στις επίσημες υποχρεώσεις του, κάτι που το βλέπουν και οι άνθρωποι της πρώτης ομάδας. Απόδειξη το γεγονός ότι ποδοσφαιριστής των Κ17 έκανε προπόνηση με την πρώτη ομάδα του Αστέρα!

Ο λόγος για τον 17χρονο Γιώργο Αντζουλά! Ο αμυντικός των Αρκάδων έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις φέτος και από τον Αστέρα τον επιβραβεύουν με την παρουσία του στην πρώτη ομάδα. Παράλληλα στο πρόσφατο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο το «παρών» έδωσε ξανά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος και ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Γιάννης Καϋμενάκης.

Για πρώτη φορά όμως παρακολούθησε αγώνα των Κ17 και ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Στάικος Βεργέτης! Ο οποίος τσέκαρε τους μικρούς, με τον Αντζουλά να είναι βασικός στη νίκη με 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο.