«Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε πρώτα απ’ όλα την ψυχολογία»

«Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε πρώτα απ’ όλα την ψυχολογία»

Μετά το βαρύ 10-0 της Κέρκυρας από τον ΠΑΟΚ, στόχος του τεχνικού του τμήματος κάτω των 17 ετών των «Φαιάκων», Βαγγέλη Καρπατσέλη, ήταν να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ενόψει της συνέχειας. Διότι η ήττα από τους Θεσσαλονικείς ήταν με βαρύ σκορ και θα έπρεπε οι πιτσιρικάδες να το ξεπεράσουν για να μπορέσουν στη συνέχεια να ανταποκριθούν.

Παρότι μέσα στην εβδομάδα αυτό λειτούργησε και οι μικροί άρχισαν να ανταποκρίνονται, δεν βοήθησε το αποτέλεσμα του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την εντός έδρας ήττα με 4-0, για τον Βόρειο όμιλο της Superleague Κ17.

Με τον προπονητή της ομάδας από την Κέρκυρα, Βαγγέλη Καρπατσέλη, να δηλώνει στο newsacademies.gr:

«Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε πρώτα απ’ όλα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά τα καταφέραμε αλλά το αποτέλεσμα του επόμενου ματς δεν μας βοήθησε.

Το 4-0 μπορώ να πω ότι είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο ήρθε μετά από συγκυρίες που υπήρξαν στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά μείναμε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες και όλα αυτά επηρέασαν τα παιδιά και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε τη δουλειά και αυτό που κάνουμε, ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να αποδώσουν σωστό ποδόσφαιρο, πέρα από την αναγκαιότητα των αποτελεσμάτων».