Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες στη Λαμία!

Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες στη Λαμία!

Χωρίς γκολ έληξε το ματς της Λαμίας με τον Παναιτωλικό, για το πρωτάθλημα της Superleague K20. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τους τερματοφύλακες να είναι οι πρωταγωνιστές.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν αυτός ο οποίος είχε τις ευκαιρίες για γκολ με τους Αλ. Καββαδία και Γιαννιώτη, αλλά ο Πουλίτσας ενήργησε σωστά σε όλες τις φάσεις και κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν η σειρά της Λαμίας να πιέσει και να βγάλει φάσεις στο ματς με τους Μανιά και Πατσαρούχα. Όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Καλατζής, επίσης είχε σωστές τοποθετήσεις και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για την ομάδα του διατηρώντας ανέπαφη την εστία του και έτσι έληξε το ματς 0-0.

Να σημειωθεί πως στο 70′ ακυρώθηκε γκολ του Δ. Καββαδία από τον Παναιτωλικό ως οφσάιντ.

ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Πουλίτσας, Χρ. Καραγιάννης, Χρυσανθόπουλος, Αντωνίου, Νικολακούλης, Φούντας, Κασούμης, Μανιάς, Καρακούσης (83′ Μουρούτης), Κωστίκας (77′ Παπαλέξης), Ηλ. Καραγιάννης (50′ Πατσαρούχας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (): Καλατζής, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Γκάρας, Μπελεβώνης (72′ Αλομπισάτ), Τσιαντής (63′ Ντόβας), Αλ. Καββαδίας, Κυζιρίδης (80′ Βασίλακας), Δ. Καββαδίας.