Πρωταγωνιστής ο Μαρίνος κόντρα στον Λεβαδειακό!

Πρωταγωνιστής ο Μαρίνος κόντρα στον Λεβαδειακό!

Τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας, κατάφεραν να πάρουν οι Κ17 του Αστέρα Τρίπολης για το Νότιο όμιλο της Superleague K17 απέναντι στον Λεβαδειακό!

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να «κλειδώσουν» το ματς, καθώς διαμόρφωσαν και το τελικό αποτέλεσμα. Με τον Μαρίνο να είναι ο πρωταγωνιστής για τους νικητές, καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ! Στο 19′ ο Μαρίνος άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης και είκοσι λεπτά αργότερα ο ίδιος διαμόρφωσε και το τελικό 0-2!

Από την άλλη ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μέρος του αγώνα ανέβασε την απόδοσή του και έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Ιωαννίδη, χωρίς όμως να καταφέρνει να σκοράρει για να ξαναμπεί στο ματς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Μακαλιάς): Ζωγράφος, Ματσοτάι, Σόφης, Δράκος, Πουλαδάκης, Κουκουβίνος, Βήχος, Παχούμης, Τσίμπος, Δήμος, Ιωαννίδης, ενώ ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν και οι Γιαννακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τσώκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Τσιμόπουλος, Τσέκος, Μαχαίρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε, Μπλάτσος, Γλέζος, Τζήμας, Κανελλόπουλος, Μαρίνος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ζορμπάς, Κοτσόπουλος, Ρούνης, Μπούσας, Κάρδαρης.