Πρώτος ξανά ο Παναθηναϊκός στους Κ17

Πρώτος ξανά ο Παναθηναϊκός στους Κ17

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός το ρεπό του Ολυμπιακού στο Νότιο όμιλο της Superleague Κ17! Οι «πράσινοι» νίκησαν τον Πλατανιά στην Κρήτη με το εμφατικό 5-1 και είναι ξανά στην πρώτη θέση του ομίλου με έναν βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενόψει του Final 4 του πρωταθλήματος!

Στο 18′ ο Ηλιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 και ο ο Σερπέζης με σουτ δύο λεπτά αργότερα το 0-2! Στο 27′ ο Δρικάκης μείωσε σε 2-1, για να έρθει στο 55′ ο Ζαγαρίτης να δώσει… αέρα δύο γκολ στον Παναθηναϊκό με το 1-3.

Πλέον η νίκη… έγερνε ξεκάθαρα προς τον Παναθηναϊκό και στο 67′ ο Λαζαρίδης «έγραψε» το 1-4, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Σερπέζης σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έκανε το 1-5.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Ριτζάκης): Ιωσ. Γεωργιλαδάκης, Ψαρουδάκης, Σαρρής, Μαράκης, Νιαυραδάκης (77′ Γιαννικάκης), Τζουγκράκης, Νίκολι (69′ Καραταράκης), Στεφανίδης (73′ Μαλαμάς), Δρικάκης (66′ Σκέντζος), Παπιομίτογλου, Τζουανάκης (76′ Νταγκουνάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Σαμαράς, Παρασκευόπουλος, Σαντικάι, Σπίνος, Ηλιάδης, Τουρκοχωρίτης, Σερπέζης, Τσιμπόκας, Κώστας, Ζαγαρίτης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βαγιαννίδης, Λαζαρίδης, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος.