«Πως επέτρεψαν κάποιοι η ομάδα να ξαναφτάσει εδώ»

Έξαλλος και απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής των Κ20 του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του στον «ArenaFM» για τα όσα συνέβησαν στην προγραμματισμένη αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΚ η οποία και αναβλήθηκε. Ο λόγος αναβολής του ματς ήταν εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου, καθώς δεν είχε κουρευτεί το χορτάρι και επίσης δεν είχε γραμμές ο αγωνιστικός χώρος.

Οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

«Το χόρτο ήταν ακούρευτο και δεν είχε γραμμές. Μπήκε ο διαιτητής είδε το γήπεδο και μας ρώτησε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ήταν η χειρότερη μου μέρα από τότε που είμαι στον Ηρακλή. Αισθάνθηκα τέτοια ντροπή που δεν ήθελα να αντικρίσω τους παίκτες μου. Την Παρασκευή έγινε πάλι το ίδιο με την Κ17 που για οικονομικούς λόγους δεν ταξίδεψε στην Κέρκυρα.

Τόσο άσχημα δεν έχω νιώσει στη ζωή μου. Από την Κ17 και την Κ 20 θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Ο Ηρακλής δεν έχει ευθύνη για αυτό. Πρέπει να αγαπήσουν τον Ηρακλή. Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι άνθρωποι που τον διοικούν. Συγγνώμη από τα παιδιά. Ηθικά είσαι τελειωμένος. Μακάρι η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη.

Πως επέτρεψαν κάποιοι η ομάδα να ξαναφτάσει εδώ. Σβήστηκαν τα χρέη και μετά πώς επανήλθε η κατάσταση εδώ μετά από την μπόρα. Ποιοι ήταν αυτοί που έβλεπαν την καταστροφή, αλλά δεν έκαναν τίποτα; Ποιοι ήταν οι ειδήμονες που κατέστρεψαν τον Ηρακλή που έπαιρναν τις αποφάσεις πέρα από τον του Παπαθανασάκη;

Κάποιοι κορδώνονταν εκεί, ότι αυτοί είναι τα πάντα και είχαν βάλει και τον Παπαθανασάκη σε περιτύλιγμα. Ξέρουμε όλοι ποιοι ήταν. Θα τους δείτε πάλι μόλις μυριστούν χρήμα.

Να παραιτηθώ από τι; Σε ποιον; Σκέφτομαι μόνο τα παιδιά. Τους τραυματίζουμε την ψυχή».