Πόσα άλλαξαν Παναγιώτη Ρέτσο!

Πόσα άλλαξαν Παναγιώτη Ρέτσο!

Αλιεύσαμε μία φωτογραφία από το παρελθόν του Παναγιώτη Ρέτσου, όχι μάλιστα από πολύ παλιά αλλά σχετικά πρόσφατη! Ο μόλις 19 ετών ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, πριν από 4 χρόνια ήταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού και ποτέ κανείς δεν είχε φανταστεί ότι θα έκανε από τόσο νωρίς το βήμα προς το εξωτερικό και μάλιστα με ποσό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα!

Η μία φωτογραφία δείχνει την τωρινή κατάσταση του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Γερμανία με την φανέλα της Μπάγερ, ενώ είναι και διεθνής με την πρώτη ομάδας της εθνικής Ελλάδας, έχοντας παράλληλα μία «γεμάτη» σεζόν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού παίζοντας και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League!

Η άλλη φωτογραφία δείχνει τον Παναγιώτη Ρέτσο τέσσερα χρόνια πριν και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2014. Με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού στο τμήμα κάτω των 16 ετών, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά, στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Πόσα άλλαξαν μέσα σε μόλις λίγα χρόνια για τον Παναγιώτη Ρέτσο, τον οποίο γνωρίζει πλέον όλη η Ευρώπη και προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου του Ολυμπιακού.