Ρέτσος: Το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ρέτσος: Το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Μόλις 19 ετών είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά του, αλλά το τελευταίο διάστημα οι ποδοσφαιρικές του μετοχές έχουν ανέβει στα ύψη! Η Λεβερκούζεν δείχνει συνεχώς πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται από την επιμονή της, αλλά και από τα χρήματα που είναι έτοιμη να δώσει στους «ερυθρόλευκους» για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πληροφορίες του newsacademies.gr από Γερμανία αναφέρουν ότι η Λεβερκούζεν έχει καταθέσει πρόταση στους Πειραιώτες ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα υφίσταται και πάλι το ποσοστό μεταπώλησης 20%!

Ποσό το οποίο ξεπερνά τις όποιες προσδοκίες μπορεί να είχε ο καθένας για το πόσο θα μπορούσε να φτάσει η μεταγραφή του Ρέτσου στο εξωτερικό.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, με ένα τέτοιο ποσό ο Παναγιώτης Ρέτσος θα πουληθεί στη Λεβερκούζεν από τον Ολυμπιακό και τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν κάνει ένα ακόμη τεράστιο deal στο μεταγραφικό κομμάτι μετά από τις πωλήσεις των Μήτρογλου και Μανωλά σε Φούλαμ και Ρόμα αντίστοιχα, οι οποίες ήταν οι μεγαλύτερες οικονομικά Ελλήνων παικτών μέχρι τώρα!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το deal μεταξύ Ολυμπιακού και Λεβερκούζεν βρίσκεται Έλληνας μάνατζερ, ο οποίος δραστηροποιείται στη Γερμανία με αρκετές επιτυχίες μέχρι τώρα και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου θα προσθέσει μία ακόμη στο… βιογραφικό του!