Ραντεβού με την ιστορία οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Ραντεβού με την ιστορία οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Πέρα από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και οι Νέοι θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Μπαρτσελόνα (17:00, live τηλεοπτικά στο Cosmotesport7) στο «Mini Estadi», για το Youth League της UEFA!

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο προπονητής των μικρών, Βασίλης Βούζας, τονίζοντας: «Εάν θες να γράψεις ιστορία πρέπει να δίνεις τα πάντα για τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα. Τίποτε δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο αλλά και τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο.

Η Μπαρτσελόνα έχει την καλύτερη Ακαδημία στον κόσμο αλλά και ο Ολυμπιακός είναι σε υψηλό επίπεδο. Ξέρουμε καλά την Μπαρτσελόνα. Την έχουμε δει και δια ζώσης αλλά και στο dvd. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας που στο παρελθόν έχει πετύχει σπουδαίες νίκες στο Youth League».

Στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα, είπε: «Πιστεύω σ’ εσάς αλλά θέλω να παίξετε για τον Ολυμπιακό και την ιστορία μας. Παίζουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά πρέπει να καταλάβετε πως φοράτε τη φανέλα μιας σπουδαίας ομάδας. Σας θέλω μάχιμους»!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσε ποτέ επίσημο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα αλλά έχει παίξει μαζί της το 2016 στο τουρνουά «Future» του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, Πολλοί από τους παίκτες των δυο ομάδων θ’ αγωνιστούν και την Τετάρτη στο «Mini Estadi». Για την ιστορία μας η ομάδα του Ολυμπιακού είχε ηττηθεί με 2-0 από την Μπαρτσελόνα.

Ένας από τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί σ’ εκείνο το φιλικό ήταν ο Γιώργος Αγιώτης. Ο νεαρός αμυντικός θυμάται και μιλάει και για το παιχνίδι του Youth League: «Το θυμάμαι αυτό το ματς. Δεν ήμασταν κακοί τότε απλά είχαμε πολλές απουσίες εκείνο το διάστημα. Μιλάω με τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά με την Μπαρττσελόνα. Σαφώς και είναι μια ομάδα-ορχήστρα αλλά και εμείς έχουμε ταλέντο και ιστορία. Πιστεύω στην ομάδα μας».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιρλανδός Ρομπ Χάρβει.

This slideshow requires JavaScript.