Ροζ σκάνδαλο στη Ρόδο με τους Κ16 της Μπεσίκτας!

Ροζ σκάνδαλο στη Ρόδο με τους Κ16 της Μπεσίκτας!

Ένας πραγματικός χαμός έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Μπεσίκτας, με ένα ερωτικό σκάνδαλο που αφορά τις ακαδημίες της, να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό από δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η Κ16 της τουρκικής ομάδας βρέθηκε στη Ρόδο προκειμένου να αγωνιστεί στο τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019».

Ωστόσο οι παίκτες φαίνεται ότι είχαν κέφια και για άλλα πράγματα, που ξεφεύγουν σίγουρα από τα όρια και δημιουργούν μεγάλα προβλήματα.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές κάλεσαν στο ξενοδοχείο στο οποίο βρισκόντουσαν στη Ρόδο, ιερόδουλες προκειμένου να περάσουν καλά και να… ξεσκάσουν.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί που ακόμα και την επόμενη μέρα θέλησαν να καλέσουν για πρωινό τις κοπέλες που έφτασαν στο ξενοδοχείο, ενώ δεν είχαν πρόβλημα να τις δείξουν, μπροστά σε ολόκληρη την ομάδα.

Όταν οι άνθρωποι της αποστολής αντιλήφθηκαν όλα όσα είχαν συμβεί, οι νεαροί ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν τα πάντα προκειμένου να τη γλιτώσουν.

Οι οικογένειες τους όμως ενημερώθηκαν άμεσα, με τις τιμωρίες να λαμβάνονται πολύ γρήγορα και να είναι πολύ σκληρές.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της Μπεσίκτας που είχαν εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση, αποφασίστηκε από την ομάδα να αποτελέσουν παρελθόν, δείχνοντας ότι καταδικάζουν με τον πιο σκληρό τρόπο αυτές τις ενέργειες.

Φυσικά ήδη το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη γειτονική χώρα.