Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία η «Diamond»! (Photos+videos)

Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία η «Diamond»! (Photos+videos)

Πως ένα ταξίδι εμπειριών μπορεί να μετατραπεί σε θρίαμβο! Τον τρόπο έχει η ακαδημία «Diamond» η οποία έλαβε μέρος σε δύο διεθνή τουρνουά σε Σερβία και Αυστρία. Διοργανώσεις τις οποίες κατάφερε να κατακτήσει και να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία!

Στη Σερβία οι μικροί κατέκτησαν το τουρνουά, στο οποίο έλαβαν μέρος και μάλιστα στον τελικό ακούστηκε το τραγούδι του «Ζορμπά» και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας!

Η αποστολή της ακαδημίας «Diamond» Κ14 που αγωνίστηκε στο τουρνουά της Σερβίας, αποτελείται από τους Δημήτρη Περλορέτζο, Μιχάλη Σαρρή, Γιώργο Σαρρή, Αναστάση Χουρδάκη, Χάρη Παπαθανασίου, Βαγγέλη Ποριάζη, Γιώργο Χαζιράκη, Νίκο Κόκκαλη, Θεοδόση Πρέκα, Αντώνη Λένα, Ηλία Αρατό, Στολάι Ρένι, Σαλέμ Ομάρ και Θανάση Αντωνόπουλο.

Από την άλλη η ακαδημία έλαβε μέρος και σε τουρνουά της Αυστρίας και συγκεκριμένα στο «United world games», κατακτώντας και εκεί την πρώτη θέση της διοργάνωσης!

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν οι Γιάννης Καβούρης, Γιώργος Μάλλης, Άγγελος Μάλλης, Κωνσταντίνος Καλιπολίτης, Παναγιώτης Βαζιντάρης, Θανάσης Δουλγεράκης, Θωμάς, Λεμονίδης, Γιώργος Αρατός, Στράτος Καντζιράκης, Παντελής Λεόντης.

Στον όμιλο η «Diamond» κατάφερε να νικήσει ομάδες από Ουγγαρία, Γερμανία, Ουκρανία και Σλοβακία κάνοντας το επτά στα επτά στο γκρουπ και στον τελικό κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 ομάδας από το Σάλτσμπουργκ και έτσι να σηκώσει το τρόπαιο του τουρνουά!

Σε ομιλία του προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους γονείς, ο προπονητής της ακαδημίας Διαμαντής Αθανασίου, τόνισε: «Νιώθουμε όλοι τόσο περήφανοι που για χάρη μας έπαιξε ο εθνικός ύμνος και ο Ζορμπάς. Ζήσαμε σε όλο το ταξίδι στιγμές και εμπειρίες ζωής.

Αγωνιστήκαμε απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, με ομάδες που δίνουν συνεχώς παίκτες σε μεγάλα club της Ευρώπης με ιλιγγιώδη ποσά! Είδαμε πόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα και πόσο μακριά είμαστε από κάτι τέτοιο.

Το όραμά μου πλέον πάτησε γερά και θα το θωρακίσω με όποιο κόστος. Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την υπέροχη χρονιά όπου σαρώνουμε τα πάντα εντός και εκτός συνόρων.

WINNERS NEVER QUIT!».

This slideshow requires JavaScript.