“Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, θα κάνουμε το παιχνίδι μας”

“Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, θα κάνουμε το παιχνίδι μας”

Οι ημιτελικοί του Final 4 της Superleague K17 «έβγαλαν» τελικό «αιωνίων» αντιπάλων, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού! Οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους, αφού θα είναι η τέταρτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες αυτή την αγωνιστική περίοδο, μετά από τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας στο newsacademies.gr μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, δήλωσε αρχικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και μεγάλη ένταση. Θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό ήταν που μας έδωσε το ψυχολογικό προβάδισμα. Συνεχίζουμε, θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε και προετοιμαζόμαστε για τον τελικό.

Ήταν σίγουρο ότι θα δεχόμασταν πίεση όταν τελείωναν τα λεπτά και ο αντίπαλος αύξησε την πίεσή του. Είναι κάτι που περιμένεις μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι και ειδικά σε έναν ημιτελικό. Θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε καλά και αυτό το κομμάτι, σταθήκαμε τυχεροί κάποιες φάσεις, αλλά θα μπορούσαμε και εμείς να έχουμε σκοράρει πιο νωρίς και να έχει τελειώσει το παιχνίδι».

Αναφορικά με τον τελικό και τον Ολυμπιακό που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του, σχολίασε:

«Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θεωρώ ότι ο καλύτερος θα κερδίσει. Γνωρίζει ο ένας τον άλλον και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε όλη την χρονιά. Το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τον τίτλο εδώ που έχουμε φτάσει».