Σε live streaming το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Σε live streaming το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ένα ακόμη ντέρμπι έχει το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα υποδομής στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Κ19.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ το Σάββατο θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο LOLAS στις 12:00.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα με 39 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση έχοντας μαζέψει 30 βαθμούς.

Την αναμέτρηση, όπως έγινε γνωστό, θα την καλύψει τηλεοπτικά και το PAOK TV.

Όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ: «Η αναμέτρηση της Κ19 κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο (11.01) στις 12:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV, δωρεάν για τους συνδρομητές του PAOK TV και με κόστος 1,49 ευρώ για όσους θέλουν να κάνουν χρήση του pay per view.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου κάνει πρεμιέρα στο 2020 με ένα δυνατό ντέρμπι κόντρα στην Ένωση στο LOLAS Sports Center. Οι κάτοχοι της συνδρομής 2019-20 (απλή ή επαγγελματική) θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσα από το PAOK TV σε περιγραφή του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι ως pay per view με κόστος 1,49 ευρώ.

Το PAOK TV εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με μία ακόμα αποκλειστική μετάδοση που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν σε υψηλή ανάλυση οι συνδρομητές του».