Σκέψεις για Σίμο τεχνικό διευθυντή και αναβάθμιση του σκάουτινγκ στην ΑΕΚ!

Σκέψεις για Σίμο τεχνικό διευθυντή και αναβάθμιση του σκάουτινγκ στην ΑΕΚ!

Το newsacademies.gr σας είχε ενημερώσει για τις αλλαγές που έρχονται στην ακαδημία της ΑΕΚ και τις προσθήκες προσώπων που θέλουν να κάνουν στη διοίκηση για την καλύτερη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου! Ο Γρηγόρης Σαράντης είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει από την προηγούμενη σεζόν να χρηματοδοτήσει και να «τρέξει» τις ακαδημίες της ΑΕΚ και θέλουν τη νέα αγωνιστική περίοδο να γίνει καλύτερη δουλειά, προκειμένου να αρχίζουν να «βγαίνουν» παιδιά από τα τμήματα υποδομής και να προωθούνται στην πρώτη ομάδα.

Έτσι η διοίκηση στην ακαδημία σκέφτεται την αναβάθμιση του Γιώργου Σίμου, ο οποίος μέχρι τώρα είναι προπονητής στο τμήμα κάτω των 20 ετών. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του και έχει πέσει στο… τραπέζι το όνομά του για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία, δηλαδή να καλύψει τη θέση του Γιάννη Σαμαρά ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο και να «τρέξει» όλο το πρότζεκτ μαζί με τον Άκη Ζήκο, ο οποίος παραμένει ως διευθυντής της ακαδημίας.

Από εκεί και πέρα δεν είναι η μοναδική αλλαγή που θέλουν να κάνουν στην ΑΕΚ, αφού υπάρχει και η διάθεση να αναβαθμιστεί το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν τη δυνατότητα γνώσης των ταλέντων που υπάρχουν όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε όλη στην Ελλάδα και είναι ένα κομμάτι το οποίο «πονάει» μέχρι στιγμής ο σύλλογος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στη λίστα τους ένα όνομα το οποίο πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με μεγάλη ΠΑΕ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια επίσημη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών!