Σκέψεις στον Παναθηναϊκό για προπονητή διευθυντή ακαδημίας…

Σκέψεις στον Παναθηναϊκό για προπονητή διευθυντή ακαδημίας…

Τα πράγματα στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού δεν έχουν κυλήσει καλά τη φετινή αγωνιστική σεζόν τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται και οι ίδιοι οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ασχολούνται με τα θέματα της ακαδημίας. Στα μέσα της σεζόν έγινε μία αλλαγή με τον Γιάννη Σαμαρά μετά από σειρά ετών να αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας.

Αυτό έγινε με την επιστροφή του Τάκη Φύσσα, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Γιάννη Σαμαρά, δηλαδή διευθυντής της ακαδημίας των «πρασίνων».

Ίσως όμως να μην είναι και η μοναδική αλλαγή-προσθήκη που θα υπάρξει τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό σε επίπεδο ακαδημίας. Πληροφορίες του newsacademies.gr αναφέρουν πως τελευταία στην ομάδα υπάρχουν οι σκέψεις να προσληφθεί κάποιος έμπειρος προπονητής, Έλληνας, για να αναλάβει το αγωνιστικό κομμάτι της ακαδημίας ως τεχνικός διευθυντής. Αυτό είναι κάτι που έχει πέσει στο… τραπέζι των συζητήσεων προκειμένου να ανέβει επίπεδο η ακαδημία και να εμφανιστεί καλύτερη από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν είναι κάτι δεδομένο, αλλά είναι κάτι το οποίο σκέφτεται και ο ίδιος ο Τάκης Φύσσας, έτσι ώστε ο ίδιος να ασχοληθεί αποκλειστικά με το οργανωτικό κομμάτι της ακαδημίας και το αγωνιστικό, να υπάρχει δηλαδή διαρκή επικοινωνία με τους προπονητές και να περνάει η αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου, να το αναλάβει κάποιος με εμπειρία στο κομμάτι αυτό.