Σκόραρε ο Νικολάου και αποθεώθηκε από τον κόσμο
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε ο Ολυμπιακός νικώντας τον Άρη με 2-0 στο Καραϊσκάκη, ενώ στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη οι δύο ομάδες είχαν λήξει ισόπαλες με 1-1.
Στο ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, χρησιμοποίησε ως βασικούς τους πιτσιρικάδες Νικολάου, Ρέτσο και Μανθάτη! Οι οποίοι πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά καλή εμφάνιση, με τον Μανθάτη να έχει συμμετοχή στο 1-0 στο 50′, καθώς ξεκίνησε από τα δικά του πόδια το γκολ του Σισοκό.
Παράλληλα συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος εκτός ότι τα πήγε καλά στα αμυντικά του καθήκοντα, ήταν αυτός ο οποίος “κλείδωσε” την πρόκριση με δικό του γκολ στο 86′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0!
Με τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη να αποθεώνει τον 19χρονο αμυντικό και οι οργανωμένοι από το πέταλο φνα φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του παίκτη!