Σνάουτσνερ: «Ρωτούν από Κύπρο για τον Πάμπλο Γκαρσία»

Σνάουτσνερ: «Ρωτούν από Κύπρο για τον Πάμπλο Γκαρσία»

Ο βοηθός προπονητή των Νέων του ΠΑΟΚ, Μίρο Σνάουτσνερ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε στους μικρούς του δικεφάλου και τον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία:

«Μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλάμε. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και συχνά στα ματς, χρειάζεται να τον… καλμάρω!

Τα λέει πολλές φορές με τους αντίπαλους προπονητές και παίκτες και χρειάζεται να επέμβω εγώ (σ.σ. γέλια)».

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι κάποια στιγμή ο ίδιος μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία αναλάβουν πρώτη ομάδα, απάντησε:

«Ο Πάμπλο πρέπει να αποκτήσει όλα τα διπλώματα προπονητικής. Πολλοί σύλλογοι ρωτούν για τον Πάμπλο, συμπεριλαμβανομένων και ομάδων από την Κύπρο, αλλά δεν υπάρχει κάτι για την ώρα.

Είμαι πεπεισμένος ότι στο σωστό χρόνο, ο Γκαρσία θα γίνει προπονητής πρώτης ομάδας και ίσως με πάρει μαζί του. Για την ώρα, ωστόσο, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τόσο μακριά γιατί με την πανδημία του κορονοϊού, δεν γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσει ο κόσμος».

Όσον αφορά για το φετινό πρωτάθλημα των Νέων, σχολίασε: «Η Κ19 του ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί πριν την πρώτη ομάδα και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και περιμένουμε την διοργανώτρια αρχή να αποφασίσει».