Σουρλής: «Μετά από 7 χρόνια, στα 17 μου, είμαι στην πρώτη ομάδα»

Σουρλής: «Μετά από 7 χρόνια, στα 17 μου, είμαι στην πρώτη ομάδα»

Στο Olympiacos TV έκανε δηλώσεις ο Βασίλης Σουρλής, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να μιλάει αρχικά για το γεγονός ότι είναι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας:

«Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι είμαι στην πρώτη ομάδα. Είμαι επτά χρόνια στον Ολυμπιακό και τις ακαδημίες. Μετά από 7 χρόνια, στα 17 μου, κατάφερα να πάρω μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Είμαι περήφανος δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ τον προπονητή και όλους τους ανθρώπους της ακαδημίας που με πίστεψαν».

Παράλληλα, για το φιλικό με την Πογκόν, σχολίασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής: «Είναι ακόμα αρχή της προετοιμασίας, υπάρχει κούραση γιατί κάνουμε σκληρές προπονήσεις. Αλλά πλέον προπόνηση με προπόνηση θα δούμε τα λάθη μας με τον προπονητή για να γίνουμε καλύτεροι. Και θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια όχι μόνο να παίζουμε καλά αλλά και να τα κερδίζουμε. Γιατί είμαστε Ολυμπιακός».

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στο κλίμα της ομάδας του Πειραιά, τόνισε: «Είμαστε μία ομάδα όλοι μαζί. Παλιοί και αρχηγοί Αβραάμ και Τοροσίδης μας έχουν από κοντά και σε καλό κλίμα. Και αυτό δείχνει σε εμάς εμπιστοσύνη για να προσπαθούμε συνεχώς καθημερινά».