Στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα για Βέργο

Δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ότι ο Νίκος Βέργος θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει με τους «ερυθρόλευκους» για τον ποδοσφαιριστή. Ο 21χρονος επιθετικός αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, Καστίγια, έπαιξε 22 φορές στο πρωτάθλημα και σημείωσε 5 γκολ.

Παρά τις καλές του εμφανίσεις οι Ισπανοί θεωρούν ότι δεν πρέπει να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newsacademies.gr θα πρέπει να πληρώσουν στην ομάδα του Πειραιά 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο είχε συμφωνηθεί από το περασμένο καλοκαίρι όταν έγινε ο δανεισμός του παίκτη από τον Ολυμπιακό στη Ρεάλ.

Δεν είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα γυρίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και να βρεθεί κάποια λύση, αφού οι Ισπανοί δείχνουν ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά όχι με αυτά τα δεδομένα, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα και όχι τώρα.