Στην… αναμονή τα ταλέντα λόγω κορονοϊού

Στην… αναμονή τα ταλέντα λόγω κορονοϊού

Μεγάλη, αποδεικνύεται και στην πράξη πως είναι η ζημιά που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19, όχι μόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά και σε επίπεδα ακαδημιών.

Η ραγδαία εξάπλωση του Κορονοϊού το τελευταίο τρίμηνο οδήγησε στην αναβολή των πρωταθλημάτων υποδομής παγκοσμίως, ωστόσο φαίνεται πώς η ζημιά δεν τελειώνει εκεί.

Τρανό παράδειγμα, η περίπτωση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Δήμητρας Τρικάλων, Παπαδογεώργου Κωνσταντίνου, ο οποίος περίμενε με τα εισιτήρια στο χέρι να ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος (2004) αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος της ακαδημίας των Τρικάλων, δέχθηκε πρόσκληση να δοκιμάσει την τύχη του στις ακαδημίες της Αϊτχόβεν με την μορφή δοκιμαστικού, με τον Κορονοϊό ωστόσο να αναβάλλει προσωρινά τα σχέδια του.

Ο Παπαδογεώργος, ο οποίος αποτελεί ένα ακόμη ελπιδοφόρο ταλέντο της φημισμένης ακαδημίας της Δήμητρας Τρικάλων, η οποία τα τελευταία χρόνια «τροφοδοτεί» τις μεγάλες ακαδημίες της Σουπερ Λιγκ με ταλέντα, φαίνεται πώς θα πρέπει να περιμένει την άρση της απαγόρευσης προς το εξωτερικό και την επανέναρξη των τμημάτων υποδομής για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ο Παπαδογεώργος είναι ένας από τους πολλούς… άτυχους αθλητές της φετινής περιόδου, που υπέπεσαν στην πρωτοφανή αυτή κατάσταση με τον Covid-19 και αναγκάζονται να περιμένουν την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, ώστε να επανέλθουν στον δρόμο του κυνηγιού του δικού τους ονείρου.

Πηγή: gazzetta.gr