Στην  διάθεση του Σάμιου οι Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης

Στην διάθεση του Σάμιου οι Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης

Οι τρεις νεαροί επαγγελματίες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα θα ενισχύσουν το Σάββατο την ομάδα των Νέων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Πίσπα, Μίγγου και Μπουζούκη στο ντέρμπι των Νέων το Σάββατο το πρωί. Οι τρεις τους έπαιξαν και στο ματς με τον Ηρακλή και από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην πρώτη ομάδα, άρα δεν τους χρειάζεται, και οι τρεις θα τεθούν στην διάθεση του Βαγγέλη Σάμιου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα την Πέμπτη που η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού έχει ρεπό οι τρεις διεθνείς να κάνουν κανονικά προπόνηση με την ομάδα των Νέων και έτσι να δώσουν τη δυνατότητα στον προπονητή τους να δουλέψει και με αυτούς στην διάθεση του, καταστρώνοντας τα τελευταία του πλάνα λίγα 24ώρα πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Εξακολουθεί να παραμένει ερωτηματικό τι θα γίνει με την χρησιμοποίηση και των Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάνη στο ματς της Κ20 το Σάββατο το πρωί, αλλά είναι λογικό όσο λιγοστεύουν οι μέρες να λιγοστεύουν και οι πιθανότητες να δώσουν το παρών αν και η καθοριστική προπόνηση είναι αυτή της Πέμπτης.