Στην εθνική Ελλάδας ο Ρέτσος!

Στην εθνική Ελλάδας ο Ρέτσος!

Όπως είχε διαρρεύσει από τις προηγούμενες, ο Παναγιώτης Ρέτσος κλήθηκε στην εθνική Ελλάδας από τον προπονητή Μίκαελ Σκίμπε! Ο Γερμανός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κάλεσε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι και ο νεώτερος σε αυτή την αποστολή, αφού διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος «έβγαλε» μία γεμάτη σεζόν σε συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο για τον Μίκαελ Σκίμπε.

Παράλληλα, ο Γερμανός κόουτς κάλεσε συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά στην Εθνική, για τον επερχόμενο αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018:

«Από πέντε ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και συνολικά 24 διεθνείς αποτελείται η αποστολή που επελέγη από τον κ. Μίκαελ Σκίμπε για τον αγώνα εναντίον της Βοσνίας Ερζεγοβίνης (9/6, Ζένιτσα, 21:45 Ελλάδας) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Οι παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και κατά το παρελθόν έχουν αγωνιστεί για τις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Νέων, Ελπίδων είναι οι Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Δώνης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χαράλαμπος Λυκογιάννης, Ανδρέας Γιαννιώτης».