Στην Ιταλία 17χρονος Έλληνας μέσος (video)

Στην Ιταλία 17χρονος Έλληνας μέσος (video)

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναζητά την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ιταλία. Ο 17χρονος μέσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό και Ηρακλή στα τμήματα υποδομής της Superleague, κλήθηκε από εταιρία μάνατζερ να δοκιμαστεί σε διάφορες ομάδες της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Ιταλία και δοκιμάστηκε σε Φιορεντίνα, Λάτσιο και Πεσκάρα, ενώ έλαβε και μέρος σε διάφορα φιλικά ματς με υπό δοκιμή παίκτες.

Μάλιστα για τον μικρό υπήρξε θετική αξιολόγηση από τους Ιταλούς, καθώς από τους 35 ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν οι τρεις… πέρασαν και ο Παπαδόπουλος είναι μέσα σε αυτούς, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ομάδα που τον επέλεξε για να συζητήσει σχετικά με το μέλλον του.

Είναι πιθανό όμως ο μικρός να μην πάει από τώρα στην Ιταλία, αφού οι γονείς του έχουν ζητήσει αν γίνεται να αγωνιστεί υπό τη μορφή δανεισμού σε ομάδα της Ελλάδας, έτσι ώστε να τελειώσει το σχολείο ο Δημήτρης, καθώς είναι καλός μαθητής και θέλει να προσπαθήσει να «περάσει» σε Πανεπιστήμιο της Ιταλίας και παράλληλα να ακολουθήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο εξωτερικό.