Στην Μπαρτσελόνα ο Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ!

Στην Μπαρτσελόνα ο Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Ιωάννης Κωνσταντέλιας! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsacademies.gr ο μόλις 15χρονος μέσος της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη πήρε μεταγραφή για την ακαδημία της Μπαρτσελόνα!

Ο πιτσιρικάς θα ενσωματωθεί στη «Μασία», ακαδημία της Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που ικανοποίησε και επιβεβαίωσε τους ανθρώπους του καταλανικού συλλόγου για την αξία του.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπολόγιζαν αρκετά για το μέλλον στον ΠΑΟΚ, καθώς είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που έδωσε το «παρών» στην ακαδημία της ομάδας, όμως η εξέλιξή του έκανε την Μπαρτσελόνα να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας έχει γεννηθεί στον Βόλο και είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αγία Παρασκευή Βόλου, από εκεί όπου τον είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το 2013.

Από το 2013, λοιπόν, αγωνίζεται ο μικρός στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, ενώ φέτος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πάρει ευκαιρίες και στο τμήμα κάτω των 17 ετών της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, στο πρωτάθλημα της Super League K17. Μάλιστα είναι από τους βασικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στους Έφηβους, έχοντας μάλιστα καταλυτικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς σε 6 αγώνες έχει σημειώσει 2 γκολ και έχει 7 ασίστ!

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι και πέρσι αγωνιζόταν στο τμήμα κάτω των 15 ετών του ΠΑΟΚ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την ημέρα που οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Ιωάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ από την Αγία Παρασκευή Βόλου…