Στην πρώτη ομάδα της Καλλιθέας ο 16χρονος Καπατσώρης!

Στην πρώτη ομάδα της Καλλιθέας ο 16χρονος Καπατσώρης!

Ξεκίνησε η προετοιμασία της πρώτης ομάδας της Καλλιθέας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις προπονήσεις λαμβάνουν μέρος και ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του συλλόγου, με τον Βαγγέλη Καπατσώρη να είναι ο μικρότερος σε ηλικία!

Είναι μόλις 16 ετών και έχει συμπεριληφθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας των «κυανόλευκων» και αποτελεί μέλος της τετράδας των γκολκίπερ της Καλλιθέας! Ο μικρός έχει μπει… δυνατά στις προπονήσεις και τα δίνει όλα, έτσι ώστε να εξελίξει το ταλέντο του και να αποκομίσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορεί.

Μάλιστα εκτός από το ότι συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, θα αγωνίζεται με τους Κ20 και όχι με τους Κ17 που είναι η ηλικία του, έτσι ώστε να μαθαίνει απέναντι σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και να εξελιχθεί όπως πρέπει.

Ο μικρός να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί ακόμη στην ακαδημία του Ολυμπιακού και του Φωστήρα, απ’ όπου πήρε μεταγραφή για την Καλλιθέα. Την εισήγηση προώθησης του παιδιού έκανε ο προπονητής της Καλλιθέας, Πέτρος Τασουνίδης, αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, Βαγγέλης Βόντας.