Στην 6η θέση η Κ14 του Ολυμπιακού στο Μπεζιέ

Στην 6η θέση η Κ14 του Ολυμπιακού στο Μπεζιέ

Στην 6η θέση στο διεθνές τουρνουά «Roger Heneman» που διεξήχθη στο Μπεζιέ της Γαλλίας κατέλαβε η ομάδα Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Στους αγώνες της Δευτέρας ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 την Παρί Ζεν Ζερμέν χάρις σε γκολ του Ρέτσου ενώ ήρθε ισόπαλος (0-0) με την Μαρσέιγ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Τάσος Πάντος είπε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Έπαιξαν απέναντι σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και μέτρησαν τις δυνάμεις τους. Είδαμε αυτά που θέλαμε από την ομάδα αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση και να είμαστε μέσα στις τέσσερις καλύτερες του τουρνουά.

Αυτή η ομάδα τη νέα χρονιά θα είναι η Κ-15 και μόνο που παίζει στη Super League ανεβάζει πολύ τον συντελεστή δυσκολίας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την φιλοξενία. Ήταν άψογο απ’ όλες τις πλευρές το τουρνουά».

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά είναι οι: Πούλιος, Κιοσσές, Αλέξης, Μπομπότης, Γλογοβίτης, Παπαντωνόπουλος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος, Κατσαούνος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Φλώκος, Αρβανιτάκης, Μάνδρος, Ποιμενίδης.