Στη Γουότφορντ ο Γιάννης Σουρδής του Παναθηναϊκού!

Στη Γουότφορντ ο Γιάννης Σουρδής του Παναθηναϊκού!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιάννης Σουρδής κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του! Ο 16χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «football-academies.gr», θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Γουότφορντ!

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και πριν από έναν χρόνο είχε λάβει μέρος με τους «πράσινους» σε τουρνουά στην Ολλανδία και η Γουότφορντ είχε δει τον μικρό και είχε κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει. Η οικογένεια του πιτσιρικά όμως ήταν επιφυλακτική εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του και έτσι η υπόθεση «μεταφέρθηκε» έναν χρόνο μετά.

Οι Άγγλοι δεν ξέχασαν τον μικρό και το Πάσχα ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να δοκιμάσουν τον Σουρδή για μερικές ημέρες, όπως και έγινε. Άφησε, ξανά, καλές εντυπώσεις και η αγγλική ομάδα έκανε την κίνησή της για να τον αποκτήσει και ο μικρός πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών!

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Και κάπου εδώ… ήρθε η ώρα να πω αντίο… ήρθε η ώρα που πίστευα πως αργεί ακόμη..ήρθε αυτή η στιγμή που πρέπει να κάνεις το βήμα παραπάνω.. Αυτό το βήμα που θα σε αναγκάσει να θυσιάσεις πράγματα… πράγματα που έως σήμερα ήταν η καθημερινότητα σου, και τα θεωρούσες δεδομένα. Θέλω να πω ολόψυχα ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό για τα 5 υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, 5 χρόνια γεμάτα χαρές, λύπες αλλά και εμπειρίες που θα μου μείνουν αξέχαστες!!Θα είσαστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου!!

Σας ευχαριστώ για όλα.

Εις το επανιδείν».