Στη Μίλαν μέχρι το 2024 ο γιος του Μαλντίνι!

Στη Μίλαν μέχρι το 2024 ο γιος του Μαλντίνι!

Η παράδοση των Μαλντίνι στη Μίλαν συνεχίζεται, με τον γιο του Πάολο, Ντάνιελ, να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024.

Στα…χνάρια του παππού (Τσέζαρε) και του πατέρα του (Πάολο), βαδίζει και ο Ντάνιελ Μαλντίνι.

Ο 18χρονος άσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μίλαν μέχρι το 2024, παίρνοντας έτσι τη… σκυτάλη.

Έκανε το ξεπέταγμά του την περασμένη σεζόν στην ομάδα Νέων (Primavera) πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 26 συμμετοχές, ενώ μέσω αυτής κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετρώντας ήδη συμμετοχές στην Κ-19 της εθνικής Ιταλίας.

Πάντως, το εντυπωσιακό με τον Ντάνιελ είναι πως σε αντίθεση με τον παππού Τσέζαρε, τον μπαμπά Πάολο και τον μεγαλύτερο αδερφό του Κρίστιαν, που όλοι τους έπαιζαν στην άμυνα, εκείνος διακρίνεται στην επίθεση είτε παίζοντας στα άκρα είτε αγωνιζόμενος ως 10άρι.

«Είναι οργανωτής και σκόρερ, το Νο 10. Από την οικογένεια, είναι ο μόνος με αυτές τις ικανότητες. Είναι σαν ποιητής με τη μπάλα στα πόδια του.

Χρησιμοποιεί τόσο το δεξί όσο το αριστερο πόδι. Σε αυτόν βλέπω τον χαρακτήρα μου και το πώς ήμουν εγώ στην ηλικία του σε θέμα σωματοδομής.

Πάνω-κάτω όπως πολλοί είδαν σε εμένα τον πατέρα μου. Αυτό έχει να κάνει με τα γονίδια», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο νυν τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι.