Στις εργασίες της ECA ο Ατρόμητος!

Στις εργασίες της ECA ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στις εργασίες της ECA, όπου πραγματοποιούνται στην Αθήνα Δευτέρα και Τρίτη, με την εκπροσώπηση της Κατερίνας Κοξένογλου:

«H B’ Aντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αικατερίνη Κοξένογλου θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στις εργασίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association) που ξεκινούν αύριο και ολοκληρώνονται την Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Ατρόμητος είναι τακτικό μέλος της ECA από τον Οκτώβριο του 2013 και οι προτάσεις που υποβάλλονται μέσω αυτής στην UEFA μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την συνάντηση της ομάδας εργασίας (Working Group) στην οποία μετέχει ο Ατρόμητος και η οποία θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη των Ακαδημιών των Ομάδων και την εκπόνηση Προτύπων για τις Ακαδημίες Νέων.

Πρόεδρος του συγκεκριμένου Working Group είναι ο βετεράνος διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ και αντιπρόεδρος ο διευθυντής ακαδημιών της Σάλκε Μπόντο Μένζε. Μετέχουν εκπρόσωποι από Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Ίντερ, Έβερτον, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Δυναμό Κιέβου κ.α.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ECA, πάλι με την συμμετοχή της Αικατερίνης Κοξένογλου, η ατζέντα της οποίας περιλαμβάνει νέες κατευθυντήριες γραμμές σε θέματα που συνάδουν με την συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων τόσο με την UEFA όσο και με τη FIFA».