Στις 21 Δεκεμβρίου ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στους Κ17

Απόφαση διαφορετική από αυτή που περίμεναν στον Λεβαδειακό πήρε η Superleague για τον αγώνα των Κ17 με την ΑΕΚ, εκτός έδρας. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν είχε πραγματοποιηθεί καθώς ο γιατρός του αγώνα, που είναι ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, δεν κατάφερε να φτάσει στο γήπεδο διότι στον δρόμο υπέστη τροχαίο ατύχημα και ήταν αδύνατο να παρευρεθεί.

Με συνέπεια ο διαιτητής να διατάξει τη μη έναρξη του αγώνα και στην ομάδα της Βοιωτίας θεωρούσαν ότι είχαν πάρει τους βαθμούς της νίκης, από τη στιγμή που το φύλλο αγώνα είχε «κλείσει» με υπαιτιότητα των γηπεδούχων. Η απόφαση της Superleague όμως ήταν διαφορετική και η αναμέτρηση πρόκειται να ορισθεί εκ νέου από την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος των Κ17:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), καλείσθε ενώπιόν μας, την Πέμπτη, 10-11-2016 και ώρα 16:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία ως υπαίτια για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βριλησσίων, τη 02α-11-2016 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας ΝΕΩΝ Α΄ΟΜΙΛΟΥ κάτω των 17 ετών, εξαιτίας της μη προσελεύσεως του Ιατρού του αγώνα, ήτοι για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 και 18 παρ. 1 και 3 της Προκηρύξεως του Πρωταθλήματος κάτω των 17 ετών «SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ», 8 παρ. 2 περ. α΄ και β΄, 21 παρ. 2 περ. α΄, 3 και 9 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο». ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ Ότι κατ’ άρθρο 21 παρ. 1 α΄ ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ».

Όπως έγινε γνωστό ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, θα οριστεί στις 21 Δεκεμβρίου κάτι που αναμένεται να συμβεί επίσημα.