Στις 24 Ιουλίου αρχίζουν οι Κ17. Ποιοι προωθήθηκαν από τους Κ16 του Πανιωνίου!

Στις 24 Ιουλίου αρχίζουν οι Κ17. Ποιοι προωθήθηκαν από τους Κ16 του Πανιωνίου!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της προετοιμασίας του τμήματος κάτω των 17 ετών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «κυανέρυθροι» ενημέρωσαν ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ενώ ανακοινώθηκαν και ποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν το «παρών»:

«Η ακαδημία της Π.Α.Ε. Πανιώνιος ανακοινώνει τους αθλητές που επιλέχθηκαν για την Κ-17 του συλλόγου μας και θα συμμετάσχουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι κάτωθι αθλητές την 24 Ιουλίου καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
Η ώρα θα ανακοινωθεί με νέα ενημέρωση.

Αβαρικιώτης, Αγγελόπουλος, Αναστασίου, Αντωνιάδης, Βαλιούτης, Βασιλόπουλος, Γκέρτσος, Γκούλιας, Δράκος, Ευθυμιάδης, Ζαρείφης, Κεραμάς, Κοντογιάννης, Κουτσούκος, Λουτσάι, Μενάι, Μιχελής, Μούντριχας, Μπασλάρι, Μπατσούλι, Μπιζάνιας, Μπρέγκου, Νίνο, Ντογάνι, Παλαιολόγος, Παπαντζίμας, Περβόλης, Περιστέρης, Πετράκης, Ρουκουνάκης, Σαρτζετάκης, Σεμερτζάκης, Σιώζιος, Σκεντάι, Σταμελάκης, Στέλιου, Τζήνας, Τσαπατσάρης, Τσιμπόκας, Φίδης, Φιλιππακόπουλος».

Παράλληλα, η διεύθυνση της ακαδημίας του Πανιωνίου ανακοίνωσε και ποιοι ποδοσφαιριστές προωθήθηκαν για τους Κ17 από το περσινό τμήμα των Κ16:

«Η ακαδημία της Π.Α.Ε. Πανιώνιος ενημερώνει ότι οι κάτωθι αθλητές της κ-16 επιλέχθηκαν για την στελέχωση της κ-17

1. ΑΒΑΡΙΚΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
2. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ
3. ΓΚΕΡΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
4. ΓΚΟΥΛΙΑΣ ΕΡΜΗΣ
5. ΔΡΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
6. ΚΕΡΑΜΑΣ ΑΛΕΞΗΣ
7. ΜΕΝΑΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ
8. ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
9. ΝΤΟΓΑΝΙ ΧΕΝΡΙ
10. ΠΑΠΑΝΤΖΙΜΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
11 .ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
12. ΣΕΜΕΡΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
13. ΣΤΑΜΕΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ».