Στον Αστέρα Μαγούλας οι Σάμιος, Μπέκας της ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Στον Αστέρα Μαγούλας οι Σάμιος, Μπέκας της ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Σε μία αρκετά σημαντική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Μαγούλας, αναφορικά με την αναδιάρθρωση της ακαδημίας του! Οι διοικούντες την ομάδα ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τους προπονητές Βαγγέλη Σάμιο και Βαγγέλη Μπέκα!

Αμφότεροι ήταν μέχρι πρότινος μέλη της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, με τον Βαγγέλη Σάμιο επί σειρά ετών να ήταν στην τεχνική ηγεσία του τμήματος κάτω των 20 ετών των «πρασίνων».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Από το Κορωπί και την Παιανία!!! Στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα!!!

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε μια τιτάνια προσπάθεια για την γενική αναδιοργάνωση των Υποδομών του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ & της ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛ. ΕΝΩΣΗΣ με εμφανή -κατά κοινή ομολογία- αποτελέσματα. Με αυτές τις βάσεις, προτάθηκε από τον «ιθύνοντα νου» η περαιτέρω αναβάθμισή τους, με συγκεκριμένο πλάνο. Ένα όνειρο, που από τη νέα Ακαδημαϊκή Περίοδο παίρνει σάρκα και οστά.

Έτσι βρισκόμαστε σήμερα, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιλογή και συνεργασία δύο Παιδαγωγών – Προπονητών Πανελλήνιας εμβέλειας. Καταξιωμένοι στο χώρο, με αδιαμφισβήτητη επιστημονική κατάρτιση και αντίστοιχη επαγγελματική πορεία.

Αναφερόμαστε στον κ. Βαγγέλη Σάμιο, Κάτοχο διπλώματος προπονητού επιπέδου UEFA A΄ & UEFA ELITE YOUTH A’, ο οποίος δίδασκε τα μυστικά του ποδοσφαίρου από το 2007 μέχρι πρότινος στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Όπου πέραν των καθηκόντων του ως προπονητής, θα έχει το Γενικό Πρόσταγμα σε όλα τα τμήματα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη κατάρτισης του προπονητικού πλάνου αυτών, με τους συνεργάτες του.

Έτερος συνεργάτης ο κ. Βαγγέλης Μπέκας, Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Κάτοχος διπλώματος προπονητού επιπέδου UEFA Β΄, Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ τον τελευταίο χρόνο. Ο οποίος θα έχει την ευθύνη σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, δηλαδή την καλλιέργεια ενός σωστού, αθλητικά δομημένου σώματος. Αμφότεροι είναι αναπόσπαστα μέλη επί σειρά ετών, στα GERARD’S SOCCER CAMP.

Για εμάς, η αναδιάρθρωση στην οργάνωση των αγωνιστικών τμημάτων και γενικότερα της Ακαδημίας, η Φιλοσοφία και ο Σκοπός δίδει το στίγμα των Αθλητικών Στόχων για ανάλογα αποτελέσματα, βασιζόμενοι σε έναν προσεκτικό σχεδιασμό, αναπροσαρμοζόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, για την αναβάθμιση του αθλητισμού μέσω των υποδομών.

Τα μέλη των ΔΣ, τους καλωσορίζουμε στην Αθλητική μας οικογένεια, δεσμευόμενοι ότι οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού για τους νεαρούς μας Αθλητές, θα μας βρει αρωγούς σε κάθε τους βήμα και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιτευχθούν!!!

Ελευσίνα – Μαγούλα, 04 Αυγούστου 2017

Ο Υπεύθυνος Υποδομών Η Πρόεδρος
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α. Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Μέγας Καραμπίνης Αικατερίνη Νικολάου».