Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος!

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος!

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είναι ο… εκλεκτός του Αστέρα Τρίπολης για την τεχνική ηγεσία του τμήματος κάτω των 20 ετών! Ο έμπειρος τεχνικός σε επίπεδο ακαδημιών ανέλαβε τους Νέους των Αρκάδων, ενώ όπως τονίστηκε στην επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης θα είναι και ο άνθρωπος ο οποίος θα συντονίσει τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του Αστέρα:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την Κ20 καθώς και τον συντονισμό όλων των τμημάτων υποδομής.

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος UEFA A και UEFA B.

Από το 2013 μέχρι και το 2016 εργάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, τόσο ως τεχνικός διευθυντής υποδομών όσο και ως βοηθός προπονητής, τη σεζόν που η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Europa League».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, σχολίασε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι μέλος της ομάδας του Αστέρα. Έρχομαι με διάθεση και σεβασμό να βοηθήσω από το πόστο μου τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν προκειμένου να αρχίσει αυτή η συνεργασία και ελπίζω να ανταποδώσω τη στήριξη την οποία μου έδειξαν οι άνθρωποι του Αστέρα μέσα από τη δουλειά μου».