Στον Αστέρα Τρίπολης ο Ματθαιόπουλος από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Ματθαιόπουλος από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Τον τέταρτο παίκτη σε ομάδα της Superleague, έδωσε ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου όπως επίσημα ανακοίνωσε η διοίκηση του σωματείου! Συγκεκριμένα, από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου έφυγε ο Βασίλης Ματθαιόπουλος και ενσωματώθηκε με το τμήμα κάτω των 15 ετών του Αστέρα Τρίπολης:

«Αυτό που γίνεται φέτος στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου 1928 δεν έχει προηγούμενο! Λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Βασίλης Ματθαιόπουλος έκλεισε τη μεταγραφή του στην Κ-15 του Αστέρα Τρίπολης και γίνεται ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή που παίρνει μεταγραφή για φέτος σε ομάδα της Super League, μετά τους Πιέτρι στην ΑΕΚ, Κ. Κουρούμαλη στον Πανιώνιο και Σπυριδάκη στον Ολυμπιακό!

Ταξίδι αστραπή στην Τρίπολη πραγματοποίησε χθες ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ηρακλή Μανώλης Σούλος με τον ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή! Εκεί συναντήθηκε με τον κ. Γιάννη Ρούμπη, προπονητή της Κ-15 και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αστέρα, ενώ το προσεχές διάστημα θα υπάρξει και συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης του Ηρακλή με επικεφαλή τον Πρόεδρο Δημήτρη Δημητρόπουλο με τους υπευθύνους του Αστέρα Τρίπολης για συζήτηση πάνω στο πλαίσιο της συνεργασίας και επιβεβαίωση του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει μεταξύ δύο μεγάλων συλλόγων της Πελοποννήσου!

Η μεταγραφή του Β. Ματθαιόπουλου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επαφών των δύο συλλόγων με δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών και επισκέψεις από σκάουτερς, ενώ οι επαφές δεν θα σταματήσουν εδώ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων του Ηρακλή διανύει εξαιρετική σεζόν με 7 γκολ σε 11 αγώνες από τη θέση του κεντρικού χαφ, ενώ και πέρσι ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας παίδων με 11 γκολ σε 17 συμμετοχές!

Ο ρόλος της επιτυχημένης Ακαδημίας είναι να ανοίγει στα παιδιά την πόρτα και να προσφέρει τη δυνατότητα για να πραγματοποιήσουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα! Ολόκληρη η οικογένεια του Ηρακλή και η φίλαθλη πόλη του Ξυλοκάστρου εύχεται στον Βασίλη ολόψυχα καλή επιτυχία!».