Στον Μαραθώνα ο Ατρόμητος

Άνθρωποι της ακαδημίας του Ατρόμητου, έδωσαν το «παρών» στο Μαραθώνα όπου υπάρχει συνεργασία με τοπική ομάδα. Συγκεκριμένα, στο δίκτυο της ομάδας του Περιστερίου βρίσκεται η Μάχη Μαραθώνα και για αυτό άνθρωποι των «κυανόλευκων» προπόνησαν παιδιά από τα τμήματα υποδομής του σωματείου.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο του Ατρόμητου αποτελούταν από τους Τόλη Αποστόλου (Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών), Λουκά Καραδήμο (συνεργάτης του Γιώργου Κορακάκη), Σωτήρη Ρούσση (γυμναστής της Επαγγελματικής Ομάδας), Σωτήρη Ρίζο (συνεργάτης προπονητή στην ομάδα Κ17), Άγγελο Χόρτσα (συνεργάτης προπονητή στην ομάδα Κ20) και ο γυμναστής αποκατάστασης της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Μπογατσιώτης.

Για το γεγονός αυτό είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση η Μάχη Μαραθώνα: «Την Τετάρτη στις 16:00 θα παρευρεθεί στο γήπεδο μας το επιτελείο των προπονητών του Ατρόμητου για να προπονήσει τους αθλητές της ομάδας μας και συγκεκριμένα τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου θα είναι ο κ. Τόλης Αποστόλου – Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών και Επικεφαλής του δικτύου των συνεργαζόμενων σχολών, ο κ. Λουκάς Καραδήμος – Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής και πλέον Συνεργάτης του προπονητη κ. Κορακάκη της αντρικής ομάδας Ατρομήτου, ο κ. Σωτήρης Ρούσσης – Γυμναστής της αντρικής ομάδας, ο κ. Σωτήρης Ρίζος – Συνεργάτης προπονητή της Κ17 και ο κ. Άγγελος Χόρτσας – Συνεργάτης προπονητή της Κ20.

Σκοπός της επίσκεψής τους θα είναι τα παιδιά μας να γνωρίσουν τον τρόπο προπόνησης μιας επαγγελματικής ομάδας και μέσα από την επιστημονική τους γνώση να εξελίξουν τις δυνατότητες των αθλητών μας».