Στους Κ15 του ΟΦΗ από σχολή του Ολυμπιακού

Στους Κ15 του ΟΦΗ από σχολή του Ολυμπιακού

Τον ποδοσφαιριστή Νίκο Χατζηκωνσταντίνου απέκτησε ο ΟΦΗ για το τμήμα κάτω των 15 ετών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο της Κρήτης και η σχολή ήταν που ανακοίνωσε την παραχώρηση του παίκτη:

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου με χαρά ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστη Χατζηκωνσταντινου Νικο στην Κ15 της Π.Α.Ε. ΟΦΗ.

Οι υπεύθυνοι της Σχολής και οι προπονητές επιθυμουμε να ευχαριστήσουμε τον “Χατζη” που στην διετη παρουσία του με τη φανέλα της Ερυθρολευκης Σχολής στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών προς το ταλέντο του και μέσα από τις αγωνιστικές ευκαιρίες που είχε συνείσφερε με τον άψογο χαρακτήρα και την σωστή του συμπεριφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες του Ολυμπιακού Ρεθύμνου,ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μέσα στην φιλοσοφία της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου είναι η εκπαίδευση και η δημιουργία ποδοσφαιριστών επιπέδου, οι οποίοι θα μπορούν να αγωνιστούν τόσο στη Σούπερ Λίγκα και τα υπόλοιπα εθνικά πρωταθλήματα, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο».