Στο γήπεδο οι Κ17 της Ξάνθης

Στο γήπεδο οι Κ17 της Ξάνθης

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη προετοιμασίας των Κ20 της Ξάνθης, ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους και οι Κ17 της ομάδας. Οι πιτσιρικάδες άρχισαν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων το απόγευμα της Δευτέρας.

Στους παίκτες μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, όπως και ο υπεύθυνος ακαδημίας Περικλής Καλογιάννης και ο προπονητής των μικρών Κώστας Μπεδρελής.

Το δυναμικό της ομάδας που πέρσι έφτασε στο final four της Superleague K17, απαρτίζουν φέτος οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Θόδωρος Βουτσάς, Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης, Άγγελος Γκατζόγις, Ευστράτιος Γράβας, Φίλιππος Δημητριάδης, Κώστας Θυμιάνης, Ισμέτογλου Ισμέτ, Μηνάς Ισπυρλίδης, Δημήτρης Κακουλίδης, Χρήστος Καλαϊτζής, Αδαμάντιος Καλογρανάς, Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Γιάννης Καράμπελας, Γιώργος Καφαλής, Νεκτάριος Κοτόπουλος, Άγγελος Κιούπης, Λάμπρος Κωσταρέλλης, Γιάννης Λεωντσάκος, Γιώργος Μανίσογλου, Βασίλης Μολώνης, Δημήτρης Πασσαλής, Γιώργος Ποδάρας, Χρήστος Σπυριδωνίδης, Δημοσθένης Τενεκές, Νίκος Τηλαβερίδης, Λευτέρης Τσιεγγελίδης, Ηλίας Τσιτσεκίδης, Γιάννης Φακης.

Ο προπονητής Κώστας Μπεδρελής και φέτος θα έχει την βοήθεια του γυμναστή της Ακαδημίας Ηλία Καραλίδη, του βοηθού του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του φυσιοθεραπευτή Άλκη Γαβριηλίδη.