Στο γήπεδο οι Κ20 της Ξάνθης με νέο κόουτς

Στο γήπεδο οι Κ20 της Ξάνθης με νέο κόουτς

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 20 ετών της Ξάνθης, με τους Ακρίτες να έχουν νέο τεχνικό στο συγκεκριμένο τμήμα. Ο λόγος για τον Κώστα Μπεδρελή, ο οποίος από την Κ17 προωθήθηκε στους Κ20 και άρχισε τη δουλειά με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Το «παρών» έδωσε και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ξανθιώτικης ομάδας Νίκος Κεχαγιάς, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Περικλής Καλογιάννης, οι οποίοι αφού καλωσόρισαν την ομάδα, ανέφεραν τις νέες απαιτήσεις για την επόμενη σαιζόν στους ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας Νέων Κώστας Μπεδρελής, ο γυμναστής Ηλίας Καραλίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Καλαϊτζής έδωσαν τις οδηγίες τους στην πρώτη προπόνηση.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές: Αγγελόπουλος, Ακριτίδης, Γιανναράκης, Γκάρας, Γκασιμπαγιαζίδης, Γκατζόγιας, Γράβας, Δουλγέρης, Ισμέτ Ογλού, Κακουλίδης, Κιούπης, Λεωντσάκος, Ποδάρας, Σπυριδωνίδης, Τασίδης, Τενεκές, Τριανταφύλλου, Τσαπάρης, Τσιλιγγίρης, Παχούμης.

This slideshow requires JavaScript.