«Στο πρώτο βγάλαμε αυτό που θέλουμε σαν ομάδα…»

«Στο πρώτο βγάλαμε αυτό που θέλουμε σαν ομάδα…»

Τους πρώτους του βαθμού στο πρωτάθλημα της Superleague K15, πανηγύρισε ο Πανιώνιος την περασμένη αγωνιστική στη διοργάνωση, με τη νίκη που πήρε απέναντι στον Πλατανιά (1-0), εντός έδρας. Αυτοί μάλιστα ήταν και οι πρώτοι βαθμοί των «κυανέρυθρων» στην ιστορία της Superleague K15, καθώς συμμετέχουν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των μικρών του Πανιωνίου, Πέτρος Τασουνίδης, μίλησε στο newsacademies.gr για το ματς με τον Πλατανιά, ο οποίος όμως στάθηκε στην ουσία και όχι τόσο στη νίκη:

«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα γιατί στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε στο γήπεδο αυτό που θέλουμε σαν ομάδα. Δημιουργήσαμε και κυκλοφορήσαμε την μπάλα όπως θέλουμε και ζητάμε από τα παιδιά.

Σίγουρα αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια, γιατί είναι παιδιά και χρειαζόντουσαν μία νίκη περισσότερο για ψυχολογικού λόγους.

Εμείς μένουμε στην εκπαίδευση και αυτό είναι που μας νοιάζει. Το πρωτάθλημα και το επίπεδο αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα παιδιά γιατί είναι σε μία ηλικία που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μία τέτοια διοργάνωση. Και για αυτό εμείς προσπαθούμε να βάλουμε τα παιδιά στο κλίμα του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι αυτό που φτιάχνουμε στην ομάδα σε βάθος χρόνου θα μας βγει σε καλό».