Στόχος είναι να μην χαθεί η… φουρνιά των Κ17!

Στόχος είναι να μην χαθεί η… φουρνιά των Κ17!

Ένα νέο πρόσωπο θα υπάρχει φέτος στην ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος ανέλαβε ως υπεύθυνος ακαδημιών των Αρκάδων, όπως και την τεχνική ηγεσία των Κ20. Στόχος του ίδιου, αλλά και της διοίκησης του Αστέρα είναι ένας. Να μην χαθεί η… φουρνιά του περσινού τμήματος των Κ17.

Η ομάδα η οποία έκανε τους πάντες, σε επίπεδο ακαδημιών, να μιλούν για αυτούς με την εκπληκτική πορεία τους από τα Χριστούγεννα και μετά. Αρχικά κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση της Superleague K17 και από εκεί και πέρα έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου ηττήθηκαν στα πέναλτι από τον Ολυμπιακό. Σημασία δεν έχει ότι χάθηκε ο τίτλος, αλλά η πορεία και το ποδόσφαιρο που έπαιξαν όλη την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης έχει ζητήσει από τον νέο υπεύθυνο ακαδημίας να κάνει ό,τι χρειάζεται έτσι ώστε τα παιδιά αυτά να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο και να αρχίζουν να ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα της καριέρας τους, που είναι η προώθησή τους στην πρώτη ομάδα. Όχι για τώρα, αλλά για το μέλλον, να αρχίσουν τα παιδιά να «ψήνονται» για το μέλλον.

Παράλληλα, σκοπός της ομάδας είναι κατά διαστήματα να «ανεβαίνουν» μερικά απ’ αυτά τα παιδιά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και να παίρνουν τις απαραίτητες εμπειρίες.