«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπέρβαση»

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπέρβαση»

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού με τη νίκη τους επί του Πλατανιά με 4-0 στο Κορωπί για το Νότιο όμιλο του πρωταθλήματος, πήραν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης της Superleague K15! Οι «πράσινοι» θα δώσουν για πρώτη φορά το «παρών» στον μεγάλο τελικό του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, καθώς τα προηγούμενα χρόνια την πρόκριση έπαιρνε ο Ολυμπιακός.

Φέτος όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του Νοτίου ομίλου μέχρι τέλους και να πάρει την πρόκριση στον τελικό όπου θα βρει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πρώτος στον Βόρειο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των Παίδων του Παναθηναϊκού, Θωμάς Μαυρουδής, μίλησε στο newsacademies.gr μετά την πρόκριση του ΠΑΟ στον τελικό και τόνισε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την παρουσία τους σε όλο το πρωτάθλημα και για την υπέρβαση που έκαναν και πήραν την πρόκριση στον τελικό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και μετά να διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι μία καλή ομάδα και φαίνεται αυτό από τη βαθμολογία του Βορείου ομίλου. Τώρα που εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την πρόκρισή μας στον τελικό, θα ασχοληθούμε και με τον αντίπαλο».