Συμπεράσματα…

Σε λίγο καιρό η εθνική Νέων πρόκειται να… πέσει στη μάχη των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Με τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννη Γκούμα, την περασμένη εβδομάδα να προγραμματίζει δύο φιλικά απέναντι στη Σκωτία.

Οι πιτσιρικάδες έδειξαν ορισμένα θετικά στοιχεία, όπως και αυτά τα οποία πρέπει να διορθωθούν για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων της εθνικής Νέων. Η Εθνική μας στο πρώτο φιλικό ματς νίκησε με 1-0 τη Σκωτία στο Δημοτικό στάδιο Λουτρακίου, χάρη σε γκολ του Λημνιού στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Βαλμάς (68’ Ταμπάς), Κατράνης (75’ Γιαννούτσος), Ρέτσος, Ευαγγέλου (68’ Νικολάου), Νάτσος (68’ Μιλόγεβιτς), Λημνιός (75’ Βρουσάι), Μίγγος (75’ Μαρούδης), Σταθόπουλος (60’ Σαμπανίδης), Μούργος (60’ Παυλίδης), Βουκελάτος (60’ Κιρτζιαλίδης).

Στο δεύτερο φιλικό ματς, επίσης στο Λουτράκι και με αντίπαλο ξανά τη Σκωτία, η εθνική Νέων ηττήθηκε με 1-0. Με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Γκούμα, να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στο πρώτο φιλικό.

ΕΛΛΑΔΑ: Ευαγγέλου (65’ Ρέτσος), Καπετάνος, Νικολάου, Μαρουδής (55’ Νάτσος), Βρουσάι (73’ Βουκελάτος), Μιλόγεβιτς (55’ Μίγγος), Σαμπανίδης (65’ Σταθόπουλος), Παυλίδης (65’ Μούργος), Κιρτζιαλίδης (55’ Λημνιός), Ταμπάς (73’ Βαλμάς), Γιαννούτσος (73’ Κατράνης).