Συναντήσεις από τα… παλιά!

Συναντήσεις από τα… παλιά!

Στον αγώνα των Κ20 μεταξύ Ολυμπιακού και Πανιωνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν κάποια… πηγαδάκια έξω από τα αποδυτήρια μεταξύ μελών των «ερυθρόλευκων» και του συλλόγου της Νέας Σμύρνης!

Με το τμήμα των Κ20 του Πανιωνίου αγωνίζεται ο Παναγιώτης Παπανικολάου, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού και έξω από τα αποδυτήρια τον περίμεναν οι Γιώργος Μανθάτης, Δημήτρης Νικολάου και Θανάσης Ανδρούτσος! Οι τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» μίλησαν με τον παίκτη του Πανιωνίου και οι τέσσερις τους θυμήθηκαν τα παλιά.

Φυσικά μέσα στην κουβέντα τους «μπήκε» και η ντρίμπλα που έκανε ο Ανδρούτσος στην Τουρκία κόντρα στην Οσμάνλισπορ για το Europa League!

Στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκε και ένα μέλος του τεχνικού τιμ των Κ20 του Πανιωνίου και ο λόγος για τον Πιέρρο Θωμάκο. Ο γυμναστής των «κυανέρυθρων» ήταν επίσης στην ακαδημία του Ολυμπιακού στο παρελθόν και είχε και τους τρεις ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» Μανθάτη, Νικολάου και Ανδρούτσο σε μικρότερη ηλικία.