Συνεργασία ΑΕΚ με ActiPatch

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με την εταιρία Maralko για την χορήγηση στους Νέους και την πρώτη ομάδα με τα συστήματα της ActiPatch τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση των τραυματισμών:

«Η Maralko, αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος του ActiPatch, κατόπιν συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε στη χορήγηση συνολικά 80 συσκευών της σειράς ActiPatch, για υποστήριξη των αθλητών της επαγγελματικής ομάδας καθώς και της ομάδας Κ20 της ΠΑΕ, τόσο κατά την προετοιμασία τους πριν από τους αγώνες, όσο και για την αποκατάστασή τους.

Το ActiPatch αποτελεί μία καινοτόμο ατομική συσκευή για την καταπολέμηση του πόνου και της φλεγμονής καθώς και για την επούλωση των τραυμάτων και την μετεγχειρητική αποκατάσταση. Η λειτουργία της στηρίζεται στη χρήση ηλεκτρομαγνητικών παλμών, οι οποίοι ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό του τραυματισμένου ιστού, επιταχύνοντας ιδιαίτερα τη διαδικασία της επούλωσής του, μειώνοντας έτσι τον πόνο και τη φλεγμονή.

Το ActiPatch δεν περιέχει φάρμακα και δεν προκαλεί παρενέργειες, ενώ έχει αποδειχθεί κλινικά πως υπερτερεί άλλων θεραπευτικών μεθόδων. Η συσκευή κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και έχει πιστοποίηση από τον FDA και την αντίστοιχη γνωστοποίηση στον ΕΟΦ. Στην actipatch.gr, μπορεί κανείς να ενημερωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για τις συσκευές όσο και για την τεχνολογία τους».